DİYARBAKIR / BAĞLAR - Raif Türk İlkokulu

Sayın Velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığının  2023/28 nolu Genelgesinin 10. Maddesine istinaden  velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli, sağlıklı  olması ve ziyaretlerin eğitim öğretim faaliyetlerini  aksatmayacak şekilde planlanabilmesi için okulumuzda RANDEVU SİSTEMİNE geçilmiştir.

Öğretmenlerin ders saatleri de dikkate alınarak randevu planlamaları yapılmış ve sisteme yüklenmiştir.

Rehberlik Servisi ile yapılacak görüşmeler için de sistem üzerinden randevu alınması gerekmektedir.

Eğitimin olmazsa olmazı veli-okul-öğretmen işbirliğini sağlayabilmemiz, okulumuz hakkında bilgi edinmeniz, öğrencilerimizin davranış, devamsızlık, ders başarısı adına okulumuzda veli - öğretmen iletişiminin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için Öğretmen Randevu Sistemi’ne geçiş yapılmıştır.

Bu doğrultuda velilerimizin öğretmenlerimizle daha sağlıklı iletişim kurabilmelerini sağlayacak Online Randevu Sisteminde aşağıdaki yer alan adımları uygulayarak görüşme randevusu oluşturabilirsiniz

Acil durumlar dışında Öğretmen Görüşmesi sağlanabilmesi için Randevu alınması gerekmektedir. Öğretmenlerle okulumuzda eğitim öğretimin aksamaması için randevusuz veli görüşmesi yapılmamaktadır.

Not: Öğretmenlerin müsaitlik durumu gün içinde değişme gösterebilmektedir. Randevularımızı mümkünse 24 saat öncesinden alınız.

AŞAMALARI:

1) Googleden Raif Türk ilkokul yazılacak,Çıkan ilk sayfayı tıkladığımız zaman okulumuzun web sayfası çıkacaktur.

2) Sol tarafta mavi kısımda bağlantılar kısmı var orada bulunan Okuldan Randevu al butonuna tıklanacaktır.

3) Bizi e devlete yönledirecek orda TC ve şifremizi girdikten sonra randevu al kısmı işaretlenecektir.

4) Öğretmen isimleri gelecek istediğimiz öğretmene ait gün ve saat bilgisi işaretlenecek olup randevu alma işlemi tamamlanacaktır.

Kas

Okulumuzun temizlik ihtiyaçları için doğrudan temin yoluyla ihale yapılacaktır.Teklifler bizzat elden idareye teslim edilecektir.Konuyla ilgili teknik şartname, ekap çıktısı,teklif mektubu ekte sunulmuştur.

Kas

Okulumuzun kırtasiye malzemesi alımı için doğrudan temin yöntemiyle ihale yapılacaktır.Teklifler bizzat idareye elden teslim edilecek olup  posta ve/ veya mail yoluyla gelecek olan teklifler kabul edilmeyecektir.konuyla ilgili şartname teklif mektubu ve ekap duyurusu ekte ki linklerde sunulmuştur.

Ekm

Okulumuzda Değerler eğitimi kapsamında öğrencilerimize olumlu davranış geliştirme konusunda yapılan çalışmalarda 3. ve 4. Sınıflarımızda Ekim ayı, ayın sınıfı 3/E ile 4/H sınıflarımız olmuştur. Gayretlerinden dolayı  Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.Diğer tüm sınıflarımızında aynı başarıyı göstermelerini temenni ederiz

Ekm

Okulumuzun temizlik ihtiyaçları için doğrudan temin yöntemiyle ihale yapılacaktır.Duyuru,teknik şartname ve ihale mektubu ekte linklerde sunulmuştur.Ayrıca Mail ve posta yoluyla gelen teklifler kabul edilmeyecek olup tekliflerin elden idareye teslim edilecektir.

Eyl

Ock

Okulumuz 4-B sınıfı ,öğretmenleri Fatma Taşdemir ÇELİKTEN koordinatörlüğünde ''GERİ DÖNÜŞÜMÜN GÜCÜ ADINA '' adlı eTwinning projesini gerçekleştirdiler.Proje kapsamında  geri dönüşüm malzemeleriyle kendi kalemliklerini  tasarladılar.Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuza ait genel donatım malzemesi alımıyla ilgili şartname, duyuru ve teklif mektubu ekte sunulmuştur.

Kas

Okulumuz 2022 yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır.Sevilen işadamı Raif TÜRK tarafından eğitim camiamıza kazandırılan okulumuz 32 derslikli olup içerisinde müzik ,teknoloji tasarım, fen ve teknoloji labaratuarları ile görsel sanatlar odası bulunmaktadır.Okulumuzun yapımında bizzat herşeyiyle ilgilenen gönül insanı Raif TÜRK beye sonsuz teşekkür ederiz.

Kas

RAİF TÜRK ANISINA SAYGIYLA...