T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / BAĞLAR - Raif Türk İlkokulu

RANDEVU sistemi

Sayın Velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığının  2023/28 nolu Genelgesinin 10. Maddesine istinaden  velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli, sağlıklı  olması ve ziyaretlerin eğitim öğretim faaliyetlerini  aksatmayacak şekilde planlanabilmesi için okulumuzda RANDEVU SİSTEMİNE geçilmiştir.

Öğretmenlerin ders saatleri de dikkate alınarak randevu planlamaları yapılmış ve sisteme yüklenmiştir. 

Rehberlik Servisi ile yapılacak görüşmeler için de sistem üzerinden randevu alınması gerekmektedir.

Eğitimin olmazsa olmazı veli-okul-öğretmen işbirliğini sağlayabilmemiz, okulumuz hakkında bilgi edinmeniz, öğrencilerimizin davranış, devamsızlık, ders başarısı adına okulumuzda veli - öğretmen iletişiminin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için Öğretmen Randevu Sistemi’ne geçiş yapılmıştır. 

 

Bu doğrultuda velilerimizin öğretmenlerimizle daha sağlıklı iletişim kurabilmelerini sağlayacak Online Randevu Sisteminde aşağıdaki yer alan adımları uygulayarak görüşme randevusu oluşturabilirsiniz

Acil durumlar dışında Öğretmen Görüşmesi sağlanabilmesi için Randevu alınması gerekmektedir. Öğretmenlerle okulumuzda eğitim öğretimin aksamaması için randevusuz veli görüşmesi yapılmamaktadır. 

Not: Öğretmenlerin müsaitlik durumu gün içinde değişme gösterebilmektedir. Randevularımızı mümkünse 24 saat öncesinden alınız.

AŞAMALARI:

1) Googleden Raif Türk ilkokul yazılacak,Çıkan ilk sayfayı tıkladığımız zaman okulumuzun web sayfası çıkacaktur.

2) Sol tarafta mavi kısımda bağlantılar kısmı var orada bulunan Okuldan Randevu al butonuna tıklanacaktır.

3) Bizi e devlete yönledirecek orda TC ve şifremizi girdikten sonra randevu al kısmı işaretlenecektir.

4) Öğretmen isimleri gelecek istediğimiz öğretmene ait gün ve saat bilgisi işaretlenecek olup randevu alma işlemi tamamlanacaktır.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 15:02 - Görüntülenme: 215
  Beğen | 23  kişi beğendi